|
 |
11/06/2009 21:43 |
 |
Autor |
Mesaj |
un jandarm Junior

Data inscrierii: 11/Iun/2009 Mesaje: 4
|
| Titlul subiectului: Jandarmeria si cooperarea cu Politia Locala |
|
|
In primul rand va salut pe toti colegii operativi la ceea ce inseamna ORDINE PUBLICA...
Felicit pe cel ce a infiintat acest forum de informare si discutii.
Multi dintre voi care ati muncit pe strada in patrule langa politisti nationali sau jandarmi,ati vazut ce va diferentiaza intre voi:pregatirea si interesul fata de munca.
Este adevarat ca nu noi neputem autoevalua ci asta o pot face cel mai bine cetatenii,ceii care au nevoie de noi.
Am vazut la multi dintre voi ca meritati mai mult fata de statutul de gardieni sau comunitari...
Meritati fara discriminare statutul si toate drepturile acordate unui politist.
Incepand de la norma de hrana,echipare,salarizare.
Din pacate reprezentarea dvs. facuta desindicate este simbolica si inca in numeroase locuri sunteti in subordinea primarilor care impart cum vor fonduri,prime,salarii.
Pentru mine,un jandarm sunteti colegi egali cu politistii care pretind ca sunt deosebiti... ca sunt nationali...
Sunt convins ca va urma o selectie si la voi este necesara,ca si o pregatire.
Nu asta este important ci interesul pe care il acordati muncii,celui de langa voi,comparativ cu alte forte de Ordine Publica.
Am avut satisfactia ca subofiter jandarm sa instruiesc multe generatii de militari in termen jandarmi care azi sunt politisti locali.
Vin la mine si ma intreaba si azi:
Nea... am prins un hot,a furat din buzunar in autobuz cum fac... dar daca inseala la cantar?...
Multe intrebari pe care imi place sa le dezbat cu ei.
Cred ca ea, cooperarea ce s-a inceput intre DGJMB si Politia Comunitara Sector 6 (felicitari!),este un bun inceput intre noi jandarmii si politistii romani.
Fie ca ne confruntam cu lipsuri financiare,de dotare sau de resurse umane necesare efectuarii misiunilor avem fata de altii vointa si ambitia de a face treaba...
Bafta! |
|
| |
|
|
 |
12/06/2009 23:01 |
 |
Autor |
Mesaj |
george.m_pc Junior 2

Data inscrierii: 16/Apr/2009 Mesaje: 40
|
| Titlul subiectului: Re: Jandarmeria si cooperarea cu Politia Locala |
|
|
Ms pt increderea acordata ............. pacat insa ca prea putini sunt cei care stiu sa aprecieze aceste lucruri pe care doar noi le stim cei din interior, si uneori nici cei din randurile noastre (vz politia nationala), alaturi de care mergem in misiuni comune si ne asumam aceleasi riscuriale meseriei, nu vor sa le recunoasca fiind mult prea orgoliosi din fire.
Si zic asta in cunostinta de cauza fiindca si in institutia d-vs ca in oricare alta exista ,,uscaturi" ca si in indiferent ce ,,padure". Cunosc cadru militar jandarm care avand grad de ofiter si intrand intr-o institutie publica nu vrea sa dea elementarul ,,buna ziua" pentru simplul fapt ca la intrare se aflau in serviciu ,,fostii gardieni publici"........... rusine !!!!!!
Bafta multa in colaborarea cu colegii nostri de la sect 6 !!!!!!!!!!! |
|
| |
|
|
 |
13/06/2009 06:53 |
 |
Autor |
Mesaj |
un jandarm Junior

Data inscrierii: 11/Iun/2009 Mesaje: 4
|
| Titlul subiectului: |
|
|
Peste tot sunt oameni,intre oameni...
Ne diferentiaza educatia,respectul fata de munca si pe care ni-l datoram.
Exista si altfel de oameni Domnilor,altfel de Politisti locali sau Cadre militare.
Este cazul multor politisti locali din Mun Calarasi care sunt un exemplu de politete saluta in indiferent ce ocazie,sunt manierati.
Am efectuat misiuni cu ei,am fost coleg cu politisti locali la o Facultate de Informatica,ne intalnim si ajutam in diverse imprejurari.
Suntem prieteni.
Poate ca vizavi de cadrul acela care a uitat sa va raspunda la salut sau la buna ziua...
Trebuia insistat,atrasa atentia...
"d-le ...v-am salutat!...va salut inca o data..!" |
|
| |
|
|
 |
13/06/2009 08:54 |
 |
Autor |
Mesaj |
george.m_pc Junior 2

Data inscrierii: 16/Apr/2009 Mesaje: 40
|
|
|
| un jandarm a scris: | Peste tot sunt oameni,intre oameni...
Ne diferentiaza educatia,respectul fata de munca si pe care ni-l datoram.
Exista si altfel de oameni Domnilor,altfel de Politisti locali sau Cadre militare.
Este cazul multor politisti locali din Mun Calarasi care sunt un exemplu de politete saluta in orice ocazie,sunt manierati.
Am efectuat misiuni cu ei,am fost coleg cu politisti locali la o Facultate de Informatica,ne intalnim si ajutam in diverse imprejurari.
Suntem prieteni.
Poate ca vizavi de cadrul acela care a uitat sa va raspunda la salut sau la buna ziua...
Trebuia insistat,atrasa atentia...
"d-le ...v-am salutat!...va salut inca o data..!" |
Teoretic ar necesită sa functioneze ce ziceti d-vs, dar ...........nicio sansa............ cat despre salut sub indiferent ce forma ar avea el .......se invata in cei 7 ani de acasa ca trebuie sa saluti cand intri intr-o incapere pe cei aflati acolo!!!!!!! .... exemple de comportament asemanator de ,,privit de sus in jos" al individului mai am suficiente atat eu cat si colegii de breasla deci......... e iremediabil !!!!!
Bine macar ca subalternii nu il copiaza !!!!!!!!  |
|
| |
|
|
 |
14/06/2009 13:31 |
 |
Autor |
Mesaj |
2mail Junior

Data inscrierii: 10/Iun/2009 Mesaje: 6
|
|
|
Eu personal am participat la multe misiuni cu cei de la jandarmi si lucrurile au fost k nu am avut probleme si ne-am inteles extraordinar de bine .
Multumesc celui care se semneaza un jandarm este un tip pe cinste si merita aprecierea noasta, trebuie sa intelegem ca si la noi ca si la ei sunt oameni si oameni altii mai oameni alti mai ne oameni asta e viata ,principalul lucru e sa intelegem ca trebuie sa conlucram si sa scoatem tara asta de acolo unde se afla acum, sa-i determinam pe cei care ne conduc sa imbunatateasca legile si sa punem ordine in tara asta . |
|
| |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|
|