| |
www.politiacomunitara.myforum.ro Special pentru membrii politiei comunitare Powered by Yfty_Zok™ |
|
|
|
|
|
 |
05/06/2009 20:01 |
 |
Autor |
Mesaj |
jackie_sec.6 Junior

Data inscrierii: 29/Mai/2009 Mesaje: 3
|
| Titlul subiectului: FORTUS LEX |
|
|
Va supun atentiei debutantul sindicat national al politistilor comunitari (locali) www.fortuslex.ro
A aparut ca o necesitate, din dorinta mai multor fosti lideri sindicali Prolex, de a face ceva pentru politia comunitara.
Din pacate rolul politiei comunitare in sus numita structura a fost aceea de a sprijini lupta sindicala pentru obtinerea unor drepturi acordate politiei nationale.
Vedeti bilantul ultimului miting PROLEX, si procentul de participare al celor 2 structuri.
Va intreb ,(cum am intrebat si eu) care au fost cerintele formulate de politistii comunitari.Care au fost rezultatele obtinute de ei ?
Daca nu ma duceam pe scena peste ei,uitau ca de fapt mitingul era facut ,culmea :majoritatea politie comunitara in sprijinul politiei nationale.
Si ar mai destule de spus dar, rugamintea mea este : TREZITI-VA !
NIMENI NU VA LUPTA PENTRU NOI,
NIMENI NU NE CUNOASTE ADEVARATELE DIFICULTățI IN AFARA DE NOI.
NUMAI IMPREUNA PUTEM AVEA UN CUVANT DE SPUS
[url=http://www.99poze.ro/p/9191194932e60cc3f66b40ecc506d679.jpg] [/url][url=http://www.99poze.ro/p/8d6094d87933814bd09aeaf27dc9457b.jpg] [/url][url=http://www.99poze.ro/p/18dd24fb508f9d8c5afec005b6ef0469.jpg] [/url][url=http://www.99poze.ro/p/512534e5c7526fe72c339a7c9aac744f.jpg] [/url] |
|
| |
|
|
 |
08/06/2009 20:45 |
 |
Autor |
Mesaj |
george.m_pc Junior 2

Data inscrierii: 16/Apr/2009 Mesaje: 40
|
| Titlul subiectului: Re: FORTUS LEX |
|
|
Asa e am fost si eu alaturi de inca vreo 30 colegi (jud. Bacau-Comanesti) la ultimul miting PROLEX, si ne-am cam simtit in plus pe acolo ........ se pare ca le-am facut jocul !!!!!!!!!!  |
|
| |
|
|
 |
10/06/2009 19:46 |
 |
Autor |
Mesaj |
2mail Junior

Data inscrierii: 10/Iun/2009 Mesaje: 6
|
| Titlul subiectului: despre sindicatul fortus lex |
|
|
| Eu personal nu am mare incredere in acest sindicat e desprins din pro lex nu este numai al politistilor comunitari este o minciuna e si al politistilor nationali nu a participat la nici-o negociere pe la minister nici pe marginea legii politiei locale nici a salarizarii unice si cu siguranta nici la ce-a a pensionarii unice, cam asta e parerea mea. |
|
| |
|
|
 |
11/06/2009 19:56 |
 |
Autor |
Mesaj |
george.m_pc Junior 2

|
| Titlul subiectului: Re: despre sindicatul fortus lex |
|
|
| Toate au un inceput !!!!!!!!!!!..........dar cat sa mai speram ?????????? |
|
| |
|
|
 |
13/09/2010 12:46 |
 |
Autor |
Mesaj |
jackie_sec.6 Junior

Data inscrierii: 29/Mai/2009 Mesaje: 3
|
| Titlul subiectului: Re: despre sindicatul fortus lex |
|
|
| 2mail a scris: | | Eu personal nu am mare incredere in acest sindicat e desprins din pro lex nu este numai al politistilor comunitari este o minciuna e si al politistilor nationali nu a participat la nici-o negociere pe la minister nici pe marginea legii politiei locale nici a salarizarii unice si cu siguranta nici la ce-a a pensionarii unice, cam asta e parerea mea. |
Intradevar nu am participat la multe actiuni,suntem la inceput dar venim in forta.
Va rog informati-va pe www.fortuslex.ro in sectiunea media |
|
| |
|
|
 |
03/11/2010 22:11 |
 |
Autor |
Mesaj |
george.m_pc Junior 2

|
| Titlul subiectului: pt jakie_sect.6 |
|
|
| unde esti acum la vreme de dezbateri publice ?????? (vz ROF POL. LOC.) |
|
| |
|
|
 |
22/07/2012 16:56 |
 |
Autor |
Mesaj |
tabernaculum Junior

Data inscrierii: 01/Iul/2012 Mesaje: 6 Localitate: Uganda
|
| Titlul subiectului: |
|
|
| I will recommend all my friends to read this. |
|
| |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|
|
|
|
|
|